29-30 Augusti Arrangerar LFK DM i orientering, samlar ca 200 orienterare från distriktet. Här kommer finnas banor för alla kategorier. Miniknat (snitslad bana) Memory-ol (banor för de yngsta på liten avgränsad yta). Och så kallad inskolningsbana (glada ledsna figurer/bilder som hjälper dig hitta rätt) Och banor för den som kan lite mera. På de flesta av dessa nybörjarbanor finns så kallad ”skuggkarta” som vuxen medhjälpare erhåller.

8-15-22 september är det så kallad motionsorientering som anordnas, så alla som kommer är i stort sett nybörjare. Till Uddevalla arr. har vi gemensam avresa/samling på Konsums parkering kl 17.30 för samåkning.

19 sept. gm.förs Bredfjällsdagen med olika workshops på Norra fjället, här kommer då finnas pröva på orienteringbanor som är mkt lätta.

Till ovan har vi 3 onsdagar där ”Ljungskilegruppen” barn och vuxna träffas och lär orientering på ett lekfullt sätt. Lite enkel teori med kartecken, kartans färger, passa karta och praktiska övningar med detta.
Onsdagar. Kl. 18.00 till 19.30-20.00
Platser: 9/9 Norra Fjället. 16/9 Gamla elljusspåret. 23/9 Ljungskilegården
Vi har en samling med gruppen nu på Lördag 29/8 för de som kan kl. 10.00 Vi samlas vid “speakertornet” på TC. TC är vid övre parkeringen Skarsjövallen

Datum och tider hittar du i bifogad fil nedan.

Ladda ner hela inlägget här som en PDF

Pin It on Pinterest