Kvinna och man som orienterar i vinterlandskapPersoner springer mot mål, orientering

Ljungskile Friluftsklubb är med och arrangerar vinterrace i orientering. Det är en serie på 6 deltävlingar i orientering. För varje deltävling finns det olika banor, från nybörjare till entusiaster. Ljungskile Friluftsklubb har tävling med uppmöte på Skarsjövallen den 4:e februari. Terrängen är en blandning
mellan stad, park och skog för de olika deltävlingarna. Anmälan görs på Eventor senast fredagen före vinterrace. 

  • 7 jan. Herrestads AIF.
  • 14 jan. OK Gipen.
  • 21 jan. Stångenäs AIS. (Anmälan)
  • 28 jan. OK Flundrehof. (Anmälan)
  • 4 febr. Ljungskile FK. (Anmälan)
  • 11 febr. Vänersborgs SK. (SM-sport finns på plats) (Anmälan)

Om du har en egen Sportident-bricka, så anges nummer på den vid anmälan, annars tilldelas hyrbricka. Om du vill ha skugga, alltså en person som springer bredvid, så anmäl gärna skuggpersonen via Eventor. Kartor är i skala 1:5000 eller 1:7500. 

Vi hoppas se många deltagare på årets vinterrace!

Pin It on Pinterest