Under ‘Ljusa Ljungskile’ presenterade Ljungskiles Fritidsklubb sig och allt det fina arbete som vi gör. I samband med detta arrangerade vi en liten orientering där det gällde att orientera sig genom staden och hitta bokstäver. Vi tyckte det var riktigt roligt att vår orienteringsaktivitet lockade över 80 deltagare som kunde få ihop lösningen “Mera Skärmtid”. 

Många delade med sig av av orienteringsminnen och uttryckte sin uppskattning för vårt arbete med att bevara och utveckla naturområdena på Bredfjället och Norra Fjället. Vi är tacksamma för alla som deltog och bidrog till denna framgång. Era erfarenheter och berättelser inspirerar oss att fortsätta vårt arbete med att främja friluftsliv och hälsa.

Tack för ett minnesvärt ‘Ljusa Ljungskile’ och vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans mot ett aktivare, grönare och gladare samhälle!

Pin It on Pinterest