Årets Fräknefejd samlade ett stort startfält med 630 anmälda löpare. Inte minst är det imponerande när det kommer över 100 personer till direktanmälan. När dessa vaknar upp en tidig söndagsmorgon, tittar ut  och ser att regnet vräker ner, tänker – härligt idag åker jag till Ljungskile och springer orientering, man måste imponeras av släktet orienterare.

Det bjöds på långdistans med tuff och utmanande terrräng och mycket bra startfält överlag, kryddat med landslagslöpare.

I klassen D21 så var det riktigt kul ur ett lokalt perspektiv att Julia Olsson, Uddevalla OK lyckades ta en 4:e plats, bara 2.20 efter segrande Frida Bakkman från IFK Lidingö SOK. På 2:a plats Amilia Björklund, Sävedalens AIK och 3:a blev Ita Klingenberg, OK Pan Århus.

Bland herrarna i H21, så segrade Mikael Eliasson, Göteborg-Majornas OK före Søren Schwartz, IFK Göteborg och trea blev Marcus Millegård från Haldens SK. Det är dessa herrar som också syns på bilden.

Fullständiga resultat på Eventor

http://eventor.orientering.se/Events/ResultList?eventId=3886&groupBy=EventClass

Tack för årets tävling och välkomna tillbaka 2014!!!

Prispallen H 21Start Fräknefejden 2013

Pin It on Pinterest