Onsdagen den 4 september fick LFK frågan från Bondens dag arrangörerna om vi kunde hjälpa dem att sälja korv och dricka. Deras samarbetspartner hade i sista stund hoppat av . Efter lite betänketid och några klargörande samtal tackade vi ja. En förutsättning var samarbetet med fotbollsklubben LSK. De har god erfarenhet av korvförsäljning. Sagt och gjort vi satt igång med beställningar och många samtal med klubbmedlemmar för ett deltagande med kort varsel. Som tur var ställde tillräckligt med medlemmar upp på detta arrangemang. Vi bemannade tre st. försäljningsställen med 4 personer.

Bondens dag är utan tvekan Uddevalla kommuns största event. Arrangörerna beräknar att ca 20 000 st. betalande har besökt arrangemanget i dagarna två. Vi har under dessa dagar sålt ca 8 000 st. korvar och bröd och nästan lika mycket dricka. På bilden ser du Emmi, Kristin och Lars-Olof servera våra kunder . Kön, som du ser på bilden, var oavbrutet 10 meter lång mellan halv tolv och halv tre.

Pin It on Pinterest