Nu är i stort sett alla förberedelser klara inför sommarens höjdpunkt på Norra Fjället - Bredfjällsspelen. Genrepet är genomfört med alla volontärer som publik och en ensemble som verkligen var på alerten. För oss som var på plats och fick se hela föreställningen, vet nu vad som väntar publiken som fått tag på biljetter. Det vi kan säga som var där är att - det här kommer att uppskattas, för det var riktigt bra!

Det var inte bara scenen som togs i anspråk, även skogen och stigarna var en del av kulissen på ett alldeles charmant sätt. Även Norra Fjället är helt klart till sin fördel i en skön sommarkväll med kaffe och trevlig samvaro. LFK:s klubbstuga är givetvis på kartan för väldigt många - men nu blir det ännu fler som får en positiv bild av vårt smultronställe…

 

Välfylld läktareKaffepaus

Pin It on Pinterest