O-Ringen 2013 i Boden är avslutat. Trötta och nöjda LFK:are vänder söderut efter en intensiv vecka med spännande och utmanade tävlingar. Terrängen skiljer sig en hel del från det vi har hemma och det är väl en del av charmen med O-Ringen, att komma till nya platser och få uppleva karaktären just där. Allt har väl inte flutit på räls för arrangören, men de har verkligen med gott mod fixat till det som inte fungerat. Bussningen var en sån sak där det skapades en del köer mtp hur logistiken var uppbyggd.

Det som framförallt varit kul har varit orienteringen, allt från sanddyner till slalombackar, fantastisk tallhed med vitmossa som undervegetation till klapperstensfält att hoppa omkring i. Arrangörerna får med beröm godkänt.

LFK:s deltagare har överlag överträffat sig själva med bättre resultat än förväntat. Bästa placering en 3:e plats i sin klass.

Bilden nedan visar det vi alla väntat på efter 5 dagar, lilla minnesplaketten efter målgång…

 

IMG_0272

Pin It on Pinterest