Vid föreningsledarträffen i Bohuslän Dals Orienteringsförbund fick
Ljungskile FK mota utmärkelse som årets arrangemang 2012 för Fräknefejdens jubileumstävling.

Motivering :
”Genom att spänna bågen rejält och sätta upp tydliga, både korta och långa mål för att förnya, utveckal samt marknadsföra sitt jubileum och sin förening, så lyckades man med ett arrangemang som helt klart står i framkant under året.

Att dessutom få ett startfält toppat av rejäla seniorklasser, i en omfattning som saknar motstycke inom vårt distrikt på mycket länge, gör att arrangemanget sticker ut lite extra. Delaktighet, goda förberedelser, kvalitetssäkring och ett stort engagemang bidrar till att utse Fräknefejden till årets arrangemang.”

Det är glädjande att vi lyckades så väl med årets tävling samt hedrande att få denna utmärkelse säger tävlingsledare Göran Berggren

Pin It on Pinterest