Utsikt från varvningskontrollen för Långdistansen. En skärm från 50-talet i skuggan av en modern variant. Foto: Göran B

 

Den femtionde Fräknefejden firades stort!

Totalt på två dagar hade vi 941 anmälda löpare inkl. 150 st. anmälda i Öppna klasserna.
Vi hade satsat ordentligt på att höja standarden på ett antal poster, som nyritad karta, offsettryckta kartor för skala 1:15 000, nytt startmaterial, Jubilieumsfolder, blomsterarrangemang, ny profil på skyltmaterial och boarden, egen varmvattenhållning i inomhusduscharna, prispengar i seniorklasserna, rese checker som utlottades bland samtliga som fullföljt, on line resultat mm . men det viktigaste för ett bra resultat var den glöd och engagemang som alla funktionärer visade.

Vi lyckades verkligen genomföra tävlingarna på ett trivsamt och bra sätt. En som uppskattade Fräknefejden var D21 segraren Lina Strand, som skriver på sin blogg (www.linastrand.wordpress.com): Tack Ljungskile FK för fina tävlingar! Jag kommer tillbaka! Och H21 segraren Audun Weltzien hälsar i ett mail: Tack för fina tävlingar, jag vill gärna komma tillbaka till Bredfjället igen och springa Fräknefejden.

Pin It on Pinterest