Från vänster: Kent Kardell, Christina Berggren och Alf Lundström

Distriktsmästerskapen i orientering avgjordes i skogarna kring Västerlanda med OK Gipen som arrangör för medeldistansen lördag den 1 september och ett sammarbete med IFK Göteborg för långdistansen söndagen den 2 september. TC var beläget i anslutning till en bondgård med anlagda gräsytor, en konstgjord sjö med sandstrand och vackra blomsterarrangemang. Årets i särklass vackraste tävlingsplats !! Utslagsgivande banor i vildmarksterräng gjorde att tiderna i de flesta klasser var över 10 min/km.

I LFK lyckades Christina Berggren, Alf Lundström och Kent Kardell särskilt väl. Sammanlagt bärgade de hem fem medaljer, två silver och tre brons till LFK. Att Alf tar medalj i H70 är strong då han normalt sett tävlar i H75. För vägval och tider se Kents lopp på långdistansen på kartan nedan.

 

 

[wp_lightbox_prettyPhoto_image link=”https://www.ljungskilefriluftsklubb.se/wp-content/uploads/2012/09/Untitled-2.jpg” description=”Karta” source=”https://www.ljungskilefriluftsklubb.se/wp-content/uploads/2012/09/Untitled-1.jpg” title=”Karta”]

 

Pin It on Pinterest