Då var årets O-Ringen avklarat med rekord för de senaste åren när det gäller deltagare, 21 172 unika deltagare, en fantastisk siffra när det gäller ett orienteringsäventyr som O-Ringen är!

För oss i klubben så visade vår ordförande stor inlevelse på upploppet sista etappen, framhejad av övriga familjens medlemmar (se bild ovan). Vi blev hela 25 st från LFK som deltagit under en fantastisk varm och skön sommarvecka. De sista två dagarna genomfördes i tuff terräng på Nyårsåsen på LV6:s övningsområde.

Det har överlag under hela veckan varit bra terräng och bra arrangemang. Det som strulat har varit trafiken på de första etapperna, men det funkade utmärkt senaste dagarna.

Resultatmässigt så har det varit varierat resultat, men alla har genomfört med glädje och stor ambition. Göte Natanaelsson fick för första gången nummerlapp sista dagen, men gjorde ett felaktigt vägval till en kontroll och tappade lite i resultatlistan. Mats Blom slutade 3:a i H60M och var på  dagens etapp 50 sek från en etappseger.

För etapp och totalresultat gå in på www.oringen.se

Nu tar vi sats mot nästa år och Boden…

 

Pin It on Pinterest