Regnmolnen hängde tidvis tungt runt Ljungskile denna dag. Men i stället för regn fin vi en perfekt dag med växlande molnighet och 18 gr varmt. Som vanligt flöt arrangemanget bra och såväl deltagare som publik trivdes fint. Vårt koncept att skapa ett trivsamt motionslopp fungerar bra tack vare engagerade funktionärer, genomtänkt organisation, sponsorer som stöttar vår verksamhet och inte minst alla positiva deltagare och publik. Det som vi vill att deltagare o publik ska få med sig från LjungskileSlingan är trivsamt och generöst Prisbord.

Boka in lördagen den 15 juni 2013. Då kommer det att bli en extra festlig LjungskileSlingan (det kommer att bli mycket extra). På de här 20 åren har LjungskileSlingan vuxit från ett “vanligt” motionslopp till att vad det är idag, ett trivsamt lopp med en massa kringaktivteter i gatufesten LjungskileDagen. Så planera in nästa års LjungskileSlingan redan nu.

Pin It on Pinterest