Inbjudan för 2012 läggs ut på hemsidan under vecka 20. Preliminär första start kl 12.30. Anmälan via hemsidan kommer att öppnas under vecka 20.
Ett motionslopp för hela familjen!

Loppet har start och mål i Ljungskile centrum och bansträckningen går runt centrala Ljungskile och Lyckorna. Mycket trevlig o vacker löprunda, endast lätt kuperad, som följer Ljungskileviken o strandpromenaden mot Lyckorna.

Vi bjuder på ett trevligt motionslopp och har dessutom ett mycket stort o fint prisbord. De tre främsta i varje klass får priser, övriga lottas ut bland alla fullföljande deltagare. LjungskileSlingan startade 1994 och arrangeras varje år lördagen veckan före midsommarafton. Uppslaget till namnet LjungskileSlingan kom från en LFK-veteran, Elof Blom.
Banor
Barnens Centrumlopp, högst 12 år 1 km
Ungdom, högst 16 år 3 km
Korta Slingan 5 km
Långa Slingan 10 km
Upplysningar

För mer information om LjungskileSlingan skicka e-post

LjungskileSlingan och LjungskileDagen

Från 2004 arrangeras LjungskileSlingan tillsammans med LjungskileDagen och Lions Loppmarknad, så det blir en folkfest i samhället. Det bjuds på bl.a. tivoli, musik o uppträdanden, hantverksutställningar, ansiktsmålning, polis o brandkår, ponnyridning o en hel del andra jippon.

Foto Peter Muld

Pin It on Pinterest